top of page

Bra kompis

Uppdaterat: 7 juni 2023

Nu böjar skolorna igen. Barnen lämnas på förskolor, börjar förskoleklass och rör sig vidare i skolsystemet. Att vara en bra kompis är viktigt.


SVD körde för några år sedan en riktigt bra kampanj kring just att vara en bra kompis. De samlade ihop ett antal olika historier från kändisar om deras uppväxt och gav oss vuxna tankeställare och påminner om hur viktigt det är att guida våra barn kring hur man blir en bra kompis. Att ställa upp, hjälpa till och våga göra det som känns rätt men är lite läskigt är inte alltid enkelt, speciellt när man är liten. Se hela kampanjen här:https://www.svd.se/story/bra-kompis


Våra posters kan också vara en bra kompis och gjuta mod varje morgon och kväll. Antingen går det att

beställa en personlig poster där just ditt barn är en brandman, polis, forskare eller fotbollsspelare. Fantasin sätter gränserna - vi kan fixa allt. Ett annat bra alternativ är vår kollektion med superhjälte-djur. Snälla, starka och ganska roliga.

Min favorit är superhjälte giraffen som flyger över staden. Alla våra posters finns i massor av storlekar, till ett bra pris med snabb leverans och högsta kvalité. Perfekt som present till dopet, födelsedagar, julklapp eller varför inte bara för att skolan börjar.

14 visningar

Comments


Bästsäljare just nu