top of page

KUNDSERVICE

 

 

TRYGGHET VID KÖP AV POSTERS ONLINE HOS SAGORO

Det ska vara roligt och säkert att köpa posters till barnrum hos oss. Det viktigaste vi har är våra barn, och glada barn innebär glada föräldrar. Vi har därför sammanställt de viktigaste frågor och svar som inkommit till oss.

 

Vi vill erbjuda den bästa kvalitet och upplevelsen som du kan få när du köper poster till barnrum. Därför samarbetar vi med det bästa tryckeriet i Sverige, vi printar på begäran för att inte slösa på resurser och våra kringprodukter, exempelvis ramarna, är av högsta kvalitet. Våra illustratörer gör magiska motiv som passar perfekt som dop- eller födelsedagspresent. 

 

FAQ är viktigt för mig som kund eftersom det ger mig en snabb och enkel lösning på vanliga frågor och problem utan att behöva kontakta kundtjänst. Genom att använda FAQ kan jag spara tid och energi och få omedelbar hjälp med mina frågor, vilket gör min upplevelse med företaget mer positiv. Dessutom kan det ge mig bättre förståelse för produkter eller tjänster som företaget erbjuder, vilket kan hjälpa mig att fatta mer informerade beslut om mina köp.

Saknas någon fråga?

Maila oss på kontakt@sagoro.se så besvarar vi den snabbt och trevligt.

Vi älskar att höra från dig som kund. 

bottom of page