top of page

Klottervägg

Klottervägg är en lek- och fantasifull kollektion inspirerad av all graffitti och klotter som skapats  ute i vårt samhälle. 

   

  POSTERS ONLINE HOS SAGORO

  Våra posters med konstiga kombinationer av djur är ett fantastiskt sätt att addera humor och lekfullhet till ditt hem eller kontor. Varje poster är designad med en kreativ touch som kombinerar olika djurarter för att skapa helt nya varelser.

  Dessa posters kommer att lägga till en unik och oväntad touch till vilket rum som helst, och vara ett samtalsämne när du har gäster. De är också ett fantastiskt sätt att uttrycka din personliga stil och humor, och addera en lekfull touch till ditt utrymme.

  Varje poster är tryckt på högkvalitativt papper med en fantastisk färgåtergivning och detaljrikedom, vilket gör att varje bild verkligen sticker ut och fångar ögat.

  Så om du letar efter en unik och humoristisk inredningsdetalj, välj en av våra posters med konstiga kombinationer av djur idag. De kommer garanterat att lägga till en lekfull touch till ditt barnrum, som poster för barn eller kontor.

  bottom of page