top of page

Lillis räv & Sally säl

Följ med på Lillis räv & Sally säls härliga äventyr. Maria Trolle har illustrerat böckerna Visst kan Lillis räv sova och Visst kan Sally Säl sova: sömncoachens guide till bättre sömn för hela familjen. Nu finns illustrationerna som posters för barn exklusivt här på Sagoro posters online. 

  LILLIS RÄV OCH SALLY SÄL BARNPOSTERS

  Hos Sagoro finns en kollektion med posters till barnrum skapad av Maria Trolle som leder oss till Lillis räv och Sallys säls härliga händelser och värld. Motiven och illustrationerna skapar mysiga, busiga och fantasifulla posters till barnrum i varje hem. Varje Lillis- och Sallyposter är fulla av liv och med Marias unika uttryck finns det gott om gömda detaljer för att trigga barnens fantasi. Kollektionen skapar snygga tavlor och barnposters som speglar en av de senaste inredningstrenderna för barnrum - alltid till bra priser och med högsta kvalitet. Med Lillis och Sally-världen kan du skapa den känsla och stil som du vill ha genom att köpa posters för barn. Världen består av händelserika, mysiga och vältecknade motiv som skapar en fantastisk helhet. Färgerna är levande och går i den lugnare skalan vilket skapar ett djup och lugn i motivet. Alla motiv är tagna från de framgångsrika böckerna och finns enbart hos Sagoro. Lillis Räv och Sally Säl fiskar, leker, målar och leker i många härliga motiv. Dessa finns bara hos oss och därmed är det bara vi som kan erbjuda dessa som posters till barnrum. Som ett komplement till motiven rekommenderar vi att ni som föräldrar köper och läser böckerna. Motiven är perfekt som barnposters och vi är otroligt stolta att kunna erbjuda dessa posters online, alla dagar året runt.  

  POSTERS ONLINE HOS SAGORO

  Posters till barnrum ska vara för alla och det ska finnas rätt barnposters för varje hem - det är vår målbild. Du hittar våra posters online och vet du vad? Du kan inreda ditt eget sovrum, toaletten eller varför inte köket med våra posters! Vi erbjuder prisvärda posters för alla rum. Du hittar också ramar och andra tillbehör till dina tavlor och posters hos Sagoro. Våra posters håller högsta kvalité och passar perfekt som dopgåva, present till ett födelsedagsbarn, som spontan present eller när du vill inreda ett hem. Vi garanterar bästa kvalité och snabb leverans. Vi tar ansvar som gör att om du är missnöjd så hjälper vi dig att skicka tillbaka eller byta motiv. Hos oss kan du känna dig trygg när du köper posters till barnrum - vi lever för barnposters och du kommer bli nöjd med ditt köp. 

  TRENDIGA OCH STILRENA POSTERS TILL BARNRUM

  Hos oss hittar du barnposters som passar ditt hem. Vårt sortiment erbjuder personliga födelsetavlor, streckdjur, flygande apelsiner, egna posters, såpbubblor och mycket mer. Utforska våra barnposters skapade av utvalda konstnärer från hela världen och olika samarbeten med några av de främsta illustratörerna. För att erbjuda de senaste trenderna inom posters till barnrum skapar vårt team av illustratörer unika posters för barn som säljs exklusivt på Sagoro. Våra samarbeten ger oss också tillgång till motiv och figurer som vi annars inte hade kunnat erbjuda som posters till barn. När det gäller denna kollektion så finns den enbart hos oss som barnposters och vi kan därför med stolthet erbjuda motiven som inspiration till magiska världar. 

  Vårt mål är att ha de bästa posters online som posters till barnrum.
   

  bottom of page