top of page

Sagovärld av Maria Trolle

Sagovärld är en magisk plats skapad av illustratören Maria Trolle. I denna kollektion med posters till barnrum möter vi fantasin i naturen och de annorlunda varelsernas värld. Maria Trolle är känd för att ha illustrerat årets julfrimärke 2021 och illustrerat flera fantastiska barnböcker. Bland annat Visst kan Lillis räv sova som du förövrigt hittar i en egen kollektion hos oss på Sagoro.

   

   

  TROLLES SAGOVÄRLD SOM BARNPOSTERS

  Hos Sagoro finns en kollektion posters till barnrum skapad av Maria Trolle som leder oss in till en sagovärld fylld av olika sagoväsen. Motiven och illustrationerna skapar magiska och fantasifulla posters till barnrum. Varje sagovärldsposter är att betrakta som konst och design med unikt uttryck och gömda detaljer för att trigga barns fantasi. Sagovärldskollektionen skapar snygga tavlor och barnposters som speglar de senaste inredningstrenderna för barnrum- alltid till bra priser och med högsta kvalitet. Med barnposters från Sagovärld kan du med enkla medel skapa den känsla och stil som du vill ha genom att köpa posters för barn. Sagovärlden består av mysiga, kluriga och vältecknade motiv som skapar en magisk helhet.  

  För att erbjuda barnposters till alla håller vi oss uppdaterade på trender men erbjuder även posters online med klassiska och tidlösa motiv. Du behöver inte vara orolig, du kommer hitta dina nya posters till barnrum hos Sagoro. Denna kollektion har flera magiska element som gör att vi med stor ära kan erbjuda de bästa posters för barn med högsta kvalité. Motiven har små detaljer som man först inte ser men som gömmer sig i motivet. Det gör att du och ditt barn kan fantisera i timmar. Motiven är hämtade från olika böcker släppta av Maria Trolle men det är enbart vi som kan erbjuda dessa som posters online. Vi tycker denna kollektion är ultimata posters för barnrum - antingen en och en eller alla tillsammans. 

  POSTERS ONLINE HOS SAGORO

  Posters till barnrum är för alla barn. Våra olika kollektioner med mängder av motiv skapar förutsättningen för att du ska hitta rätt barnposters för ditt hem. På Sagoro vill vi inspirera inom inredning till barnrum, men våra kollektioner med posters online passar också till sovrum, hallen, ett kontor eller hela hemmet! Vi lägger därför till med fler prisvärda posters för alla rum och storlekar med utgångspunkt i posters för barn. I vårt sortiment hittar du även snygga ramar och andra tillbehör till dina tavlor och posters. Allt i hög kvalitet och till bra priser så att du kan skapa en komplett känsla. Vi vill att du ska vara nöjd och har därför generösa villkor på alla våra posters online. Det ska vara kul att köpa barnposters.

  TRENDIGA OCH STILRENA POSTERS TILL BARNRUM MED UTGÅNGSPUNKT I POSTERS FÖR BARN 

  Hos oss kan du vara säker på att hitta barnposters som faller dig i smaken. Oavsett stil och smak hoppas vi att du ska hitta posters för barn som passar ditt hem. Sagoro har ett stort sortiment av olika motiv som personlig födelsetavla, streckdjur, galna djur, egna posters, såpbubblor och mycket mer. Utforska barnposters skapade av utvalda konstnärer som är framtida klassiker. För att alltid kunna erbjuda de senaste trenderna inom posters till barnrum skapar vårt eget team av illustratörer, och genom samarbeten med kända illustratörer, unika posters för barn som säljs exklusivt på Sagoro. Denna kollektion är ett exklusivt samarbete som enbart finns hos oss på Sagoro som posters till barnrum. Snyggt, snabbt och väldigt trendigt över tid. 

  Skapa ett eget uttryck i ditt barnrum med posters online från Sagoro.se 

  bottom of page