top of page

Vår senaste läskiga nyhet - Monsterformer!

Uppdaterat: 7 juni 2023

Vi är så stolta över vår senaste kollektion - och vi tror även ni kommer gilla den!

Hemma hos oss pratar vi mycket spöken, monster och andra läskigheter. Ibland blir barnen lite för rädda men oftast är det bara spännande.

Därför har vi tagit fram en otroligt lekfull och speciell monsterkollektion. Med olika former, färger och specialsaker, som en keps, så erbjuder varje poster och motiv timmar av roliga samtal, lekar och historier. Dessa passar perfekt till busiga barn och deras barnrum.


Posters till barnrum ska vara roliga men även lärorika - vilket vi tycker hela denna kollektion är. Bakgrundsfärgerna är tydliga och monstret sticker ut.


Monsterformer går att ha både som inbjudningskort, ifall man köper minsta formatet, till stora posters som pryder väggar. Alla monster förmedlar glädje och busighet - för att sprida värme och en bra stämning.


Beställ snabbt, säkert och enkelt av oss så har du en unik och rolig present till dop, födelsedagar eller när du vill förändra i barnrummet. De flesta av våra posters finns i sex olika storlekar och du kan även komplettera med en ram för att snabbt kunna inreda ditt barnrum.


Titta in i kollektionen och låt fantasin dra iväg. Vad håller det röda monstret bakom sin rygg? Är det gula monstret en tennisboll eller har hen ätit en tennisboll? Vi tror ditt barn vet.


Se hela kollektionen här: https://www.sagoro.se/monsterformer15 visningar

Σχόλια


Bästsäljare just nu