top of page

Tavlor skapar magi i barnrum

Uppdaterat: 7 juni 2023


Barnrum är idag så mycket mer än bara ett lekrum. Inspirerande posters med spännande motiv skapar en härlig magi i hela rummet. Det kan skapa oväntade associationer, bjuda in till lek och äventyr. Motiven är det första som ditt barn ser på morgonen och det sista innan sömnen faller in. Låt oss tillsammans se till att det blir något att minnas.

Poster på apa som hänger ovanför sängen för att sprida glädje
Fallskärmshoppande apa från kollektionen Vilda djur

Möjlighet till variation

Du väljer själv vilken känsla du vill ha inne i barnrummet – vi erbjuder stor variation av storlekar, färger, motiv och känsla.


Vi har skapat flera spännande olika serier som tilltalar din lilla bebisen och större barn. Vi har ett antal olika variationer med motiv för att alla barn ska hitta något som de gillar hos oss.


“Våra tavlor till barnrummet finns i spännande och roliga motiv för alla barn, stora som små. Vi erbjuder motiv som inspirerar till lek, skratt och samtal”


Posters för barn - oavsett ålder och intresse

Våra posters som vi erbjuder till barnrummet är framtagna tillsammans med hela världens kreatörer och går bara att hitta hos oss. Därför är vi otroligt stolta och glada varje gång vi får möjligheten att förgylla ett barnrum, när våra posters följer med som doppresent, födelsedagspresent eller vid andra högtider.


Våra motiv tillverkas i begränsade upplagor och går bara att hitta hos oss. Har du förslag på motiv? Skicka det till oss, vi är otroligt trevliga och löser det mesta. Det kostar inget tills den dagen du beställer motivet i vår webbshop.


28 visningar

Comments


Bästsäljare just nu