top of page

SVT Barn - en guldgruva som kostar 0:-

Uppdaterat: 31 maj 2023

Viaplay, Netflix, Amazon, Disney+, YoutubeKids och andra streamingtjänster som kostar pengar har ett ganska bra utbud för barn. Vissa filmer och serier är knutna till en leverantör och för att hålla barnen glada blir det lätt mer än ett abonnemang, gärna två eller fler. Men det finns en lösning ifall du vill spara pengar.


För det är lätt att glömma bort att vi har en riktig guldgruva i form av SVT Barn. Förutom animerade klassiker som Pettson och Findus så finns nyare sevärda Bing, Greta gris och de så oerhört populära Babblarna. SVT har även Astrids guldkorn Madicken och Pippi Långstrump.


Och det bästa är att det är helt gratis! (eller snarare du har redan betalt). Det är ett sådant enormt utbud att det tar många timmar att titta igenom allt. Det är hög kvalité och variation

Samling monster i olika färger och former på posters för barnrum
Fyra framtida klassiker? Nästan gratis.

utan reklam eller annat krafs. Sedan har spelar på deras sida lite att önska rent funktionsmässigt, men helt klart bättre än YouTube och många av de övriga.


Våra posters är tyvärr inte gratis, men nästan. Det är en billig investering ifall du vill göra en förändring i barnrummet utan att spendera en förmögenhet. Vi har framtida klassiker som Apelsinballong, streckdjur (eller lineart som det heter på engelska), Gurkmobilen och Apan som blåser bubblor.


Snabb leverans, bästa kvalité och perfekt som present till dop, födelsedagar eller andra gånger du vill skämma bort något barn. Vem vill inte ha en doppresent som innehåller något som kan sitta på väggarna i många år. Nu kan du även köpa till ramar när du beställer, så du slipper besöka fler butiker.18 visningar

Comments


Bästsäljare just nu

bottom of page