top of page

Sagoro stöttar Musikhjälpen: En Auktion för att Bekämpa Hunger

På Sagoro tror vi på att göra skillnad och stödja viktiga ändamål. Liksom förra året väljer vi också iår att stötta Musikhjälpen och deras kamp för att bekämpa hunger, en global utmaning som berör alltför många människor runt om i världen. Ingen kan göra allt men alla kan göra något och vi vill bjuda in er alla att delta i vårt bidrag till denna viktiga insamling.

I en mängder av artikelar från svensk media har det belysts hur människor, och framför allt oskyldiga barn, runt om i världen lider av hunger. Det borde vara självklart att alla ska ha tillgång till tillräcklig mat och att ingen bör behöva gå hungrig. Detta är en övertygelse som vi på Sagoro står starkt bakom. För att göra vår del i att hjälpa till att uppnå detta mål har vi startat en auktion på Tradera där alla intäkter oavkortat kommer att skänkas till Musikhjälpen.Vi erbjuder en unik möjlighet för er att skapa en egen barnposter baserad på era önskemål. Dessutom inkluderar vi en ram och hemleverans, samt en extra överraskning för att göra detta till en minnesvärd och speciell gåva. Varje bud kommer att göra en direkt skillnad i kampen mot hunger.


Musikhjälpen är en fantastisk insamlingskampanj som samlar in pengar till olika globala orsaker varje år. Vi är stolta över att vara en del av detta och genom att delta i vår auktion kan du också vara en del av detta viktiga arbete.


Tack för att ni stöder Sagoro och Musikhjälpen i vårt gemensamma uppdrag att säkerställa att ingen behöver lida av hunger. Tillsammans kan vi göra en skillnad!


Var vänlig besök auktionen på Tradera för att lägga ert bud och stödja denna viktiga orsak.


Tack för ert engagemang och ert stöd!

Vännerna på Sagoro

19 visningar

Comments


Bästsäljare just nu

bottom of page