top of page

Nobelpriset till Polarn o. Pyret 2023?

Uppdaterat: 31 maj 2023

Att en vante av två försvinner sker, i alla fall hemma hos oss, ganska ofta. Kvar finns en vante som vi behåller så länge vi hoppas hitta den andra, men när den inte dyker upp så kastar vi singelvanten. Det har Polarn O. Pyret tänkt på och löst.


Hos PoP kan du nu beställa en singelvante i vissa kollektioner- och det är jättebra. Det är bra för miljön, för plånboken och visar våra barn att vuxna kan lösa relativt enkla problemen bara vi vill .


Vi på Sagoro tycker detta är ett genidrag och borde vara obligatoriskt för alla leverantörer som säljer saker som lätt blir borttappade. Tack Polarn för en bra lösning. Exempelvis finns denna vante i enpack: https://www.polarnopyret.se/barnklader/po.p-weatherpro/tumvante-skal-vanster-1st-svart-60512244-198

Vi på Sagoro tänker också på miljön. Därför printar vi din poster först när den beställs så vi bland annat undviker att använda mer papper än nödvändigt. Smart tycker vi!


Kollektionen streckdjur är dessutom extra miljövänlig då den gestaltar djur genom streck. Mindre bläck än så här går det inte att använda för att skapa en riktigt snygg poster som passar i barnrum och alla andra rum i hemmet. Att köpa en poster är dessutom mer miljövänligt än att måla om hela rummet.


Kollektionen med Streckdjuren finns i fem olika storlekar, till bra pris och högsta kvalité. Perfekt som dop-present, födelsedagar eller bara när det är dags att uppdatera väggarna. Snabb leverans lovar vi dessutom så att presenten är klar i tid.
11 visningar

Comments


Bästsäljare just nu

bottom of page