top of page

My Little Ponys

Uppdaterat: 31 maj 2023

Jag tror att alla som nu får barn, vi som är födda på 80- och 90-talet har någon slags relation till My Little Ponys. Som liten så hånade jag hästarna bland mina vänner men tyckte de var ganska roliga i smyg.


Det har gjorts en hel del nytt men ingenting slår originalet med sina fina färger, lagom stora ögon och lättkammande hår. Ett tag sedan, för ungefär 5 år sedan, fanns det en stark "Brony" kultur med egna träffar i flera delar av världen. Hästarna var helt enkelt avgudade av alla. Fenomenet kring detta har lugnat sig lite, men vem vet när det kommer tillbaka.


Hur vissa saker kan bli mer populära än andra beror, tror vi, på vilka historier som går att skapa kring figurerna. Serien med My Little Pony var väldigt spännande för oss barn, med både elaka och snälla figurerar. Ibland alldeles för läskigt med monster och andra figurer som inte ville alla väl. De levde dock i sin egen bubbla och ponnyer i sin bubbla.

Med inspiration från allt magiskt kring bubblor så har vi skapat en egen posterkollektion men fantasifulla och helt otroliga bubblor. Här finns det massor att utforska, diskutera och fantisera kring. Vi tror denna poster, affisch eller plansch fungerar i alla barnrum i åldrarna nyfödd till 9 år. Den är magisk tycker vi och är stolta att den nu finns i vår butik. Vi kallar den vattenbubblan - en magisk vattenbubbla.


Så tyvärr har vi inga posters med My Little Ponys men vi har många andra bra motiv som vi vet inspirerar och väcker nyfikenhet.

Den finns i massor av storlekar, till bra pris och högsta kvalité. Perfekt som dop-present, födelsedagar eller bara när det är dags att uppdatera väggarna. Snabb leverans lovar vi dessutom.


7 visningar

Comments


Bästsäljare just nu