top of page

Frukt på väggarna utan att det blir kladdigt

Uppdaterat: 7 juni 2023

Vi är stolta över vår fina frukt-kollektion som du inte hittar någon annanstans.

Frukt är en viktig del av den mänskliga kosten. De innehåller vitaminer och andra näringsämnen som hjälper kroppen att hålla sig frisk. På grund av deras näringsfördelar har fruktkonsumtionen ökat genom åren.


Tomater betraktas som en grönsak i kulinariska samhällen, klassificeras tomater av botaniska / vetenskapliga deskriptorer av frukt och grönsaker som frukt. Med den beskrivningen håller tomater titeln för världens mest konsumerade frukt! Faktum är att tomater anses vara ett måste i de flesta hushåll runt om i världen. Den årliga produktionen av tomater står på 170.75 miljoner ton. Tomater produceras genom normalt jordbruk, men mestadels genom bevattning och växthus. Tomater kan konsumeras råa eller kokta. Dessutom bearbetas flera ton tomater för att bilda såser, varav de flesta används för att tillverka pizza och pasta.


Nu har vi dock inte gjort någon tomat-farkost ännu. Men vi har ett bananflyg. Banan är nästan allas älskling över hela världen. Den årliga förbrukningen av bananer står på 114.13 miljoner ton. De brukar mest konsumeras mogna i de flesta delar av världen. Rå bananer är också kokta i vissa delar av världen. Bananer används också för att göra smaker som används för att baka kakor. De är en föredragen frukt på grund av deras tillgänglighet året runt och deras höga näringsvärde.


Vi tycker vår fruktkollektion är otrolig rolig och vi vet att den passar in i de flesta barnrum. Perfekt som doppresent, födelsedagspresent eller bara en fin gåva till ditt eget barn. Spana in kollektionen och maila oss gärna förslag på hur tomaten tar sig runt i världen.


11 visningar

Comments


Bästsäljare just nu