top of page

Bonusfamiljen

Uppdaterat: 31 maj 2023

En svensk serie som inte kan få nog med hyllningar är Bonusfamiljen. Vi säger bara wow!


TV-serien Bonusfamiljen är skapad av Felix, Clara och Moa Herngren utifrån deras egna erfarenheter av att leva i en bonusfamilj. I centrum står paret Lisa och Patrik, deras barn och deras ex. Serien har vunnit flera priser och totalt finns det fyra säsonger att titta på. Har du inte hunnit se serien? Gör det!


Nu till vintern kommer även en långfilm. Premiär är i december och den har namnet Länge leve Bonusfamiljen! . Filmen utspelar sig 10 månader efter TV-seriens fjärde säsong slutar och regisseras av Felix Herngren. Vi på Sagoro längtar.

En idé för er som är på väg att separera är att köpa samma posters till båda boendena. På det sättet skapar ni igenkännings-faktor och kanske lite extra trygghet. Vi har flera fina djur, bland annat vår älskvärda dansande Panda. Hen är både cool, rolig och lugn. Eller kanske något roligt, som vår kiwi-cykel eller apelsin-ballong.


Vi funderar på att skapa separations-paket i vår webbshop. Vad tycker ni? Är det en bra ide? Vi har nu utökat med att även ha ramar i vår butik, allt för att göra ditt köp enklare. Speciellt ifall du handlar doppresent, födelsedagspresent eller till ett annat tillfälle där du inte hinner gå i fler butiker. Vår snabba leverans av magiska posters är en av de bättre presenterna man kan få tycker vi.

Oavsett så finns våra posters med snabb leverans, till bra pris och i massor av spännande storlekar.56 visningar

Comments


Bästsäljare just nu

bottom of page